Walking Diner
Onze huisgemaakte gerechten welke wij bij het walking diner serveren ziet u hier onder omschreven.
Het walking diner kan naar keuze in 3, 4, of 5 gangen geserveerd worden.
Een avond vullend smakelijk programma gegarandeerd.
Voorgerechten:
- Carpaccio van het vechtdal rund op Italiaanse wijze geserveerd.
- Garnalen cocktail met frisse appel.
- Papier dun gesneden landham met meloen/sinaasappel chutney.
- Huisgemaakte paté naar het seizoen.
- Champignons gefrituurd in een donker bierbeslag.
- Dun gesneden gebraden kalfslende geserveerd met tonijn mayonaise.
Soep: (optioneel)
- Aan tafel geserveerde seizoen bouillon met garnituur.
Warm tussengerecht: (optioneel)
- Aan tafel geserveerde farce van gevogelte en eend gebakken in roomboter met acetico stroop, kwartel ei en rucola.
Hoofdgerechten:
- Huisgegaarde ingerolde runder sukade met kruidnagel jus.
- Borgondisch braadstuk, mals gepekeld en langzaam gegaard braadstuk.
- Op de huid gegrilde heek filet geserveerd met dille saus en partjes citroen.
- 2 verse seizoen groenten.
- Aardappelen van het Diffelerland gebakken en gekruid.
- Rauwkost van pluksla met garnering van het seizoen.
Dessert:
- Glazenbowl gevuld met 2 verschillende smaken mousse en in likeur gedrenkte blokjes cake.
- Huisgemaakte ijstaart van verschillende smaken ijs opgemaakt met geslagen eiwit.
- Blokjes bavaroise naar de koks fantasie, gegarneerd met gele banketbakkers room.
- Vers gesneden fruit geserveerd in een glazenbowl.
- Met likeur afgebonden warme kersen in koperen pan geserveerd.
- Schotels met vers geslagen gezoete room.
Tijdens het aperitief is het mogelijk gebruik te maken van onze eigen huisgemaakte 9-granenbrood
bol geserveerd met kruidenroomboter en verse tapenade.
Hiervoor rekenen wij per persoon € 1,-.